La Penya suma la setena victòria consecutiva després de guanyar a la pista del Milar Córdoba Baloncesto Femenino (53-76)

El Club Joventut Badalona continua en estat de gràcia i va passar per sobre del Milar Córdoba Baloncesto Femenino (53-76) per aconseguir el setè triomf seguit, el novè en 11 partits. Amb la victòria, les de Jordi Vizcaino són terceres a la classificació però amb un partit pendent, que de guanyar-lo les situaria en la segona posició. Gala Mestres, amb 17 punts, va ser la màxima anotador d’un Joventut on fins a quatre jugadores van anotar 10 o més punts.

La Penya, liderada per Marina Aviñoa, va sortir molt bé al partit i amb un 0-11 de sortida va començar dominant el duel. El primer període va ser clarament verd-i-negre, i el 10-24 posava de manifest la superioritat de les badalonines. La diferència per les de Vizcaino anava en augment amb el pas dels minuts, i al descans es va arribar amb el màxim avantatge favorable a la Penya, 19-42, sent Mestres de nou la màxima anotadora.

A la segona meitat, i quan semblava que el Joventut tenia el partit completament sota control (28-48), un parcial de 13-2 favorable a les locals va ajustar el marcador al final del tercer quart, 41-50.

Mestres va començar el darrer quart liderant l’atac de la Penya, però l’equip verd-i-negre no aconseguia trencar el partit (46-54). Semblava que el final serà igualat, però un triple de Laura Piera i set punts seguits de Mariona Teixidó van trencar definitivament el duel (46-64). Els minuts finals van servir per certificar una nova victòria (53-76) i per sumar la setena victòria seguida a la Lliga Femenina Challenge.

A la darrera jugada del partit Alexus Johnson va signar la jugada de la temporada amb una esmaixada, però els àrbitres van considerar que la jugadora de la Penya es va penjar de la cistella abans de temps i el van anul·lar.

Gala Mestres, amb 17 punts, va ser la màxima anotador, secundada en l’anotació per Teixidó, amb 12, i Davydova i Johnson, amb 10. El pròxim partit de la Penya serà demà dimarts contra l’Alter Enersun Al-Qázares Extremadura a l’Olímpic (12:30h).