La Penya passa per sobre del Bàsquet Manresa i s’emporta el derbi (68-90)

El Club Joventut Badalona ha guanyat el derbi a la pista del Bàsquet Manresa per 68 a 90 i suma la tercera victòria seguida, la sisena de la temporada a l’ACB. Andrés Feliz, amb 16 punts, ha estat el màxim anotador d’una Penya on fins a cinc jugadors han anotat 10 o més punts.

L’inici del partit del Joventut ha estat perfecte. Intensos en defensa sense permetre anotar el Manresa,i amb molt encert en atac. Dos tripels de Pau Ribas i quatre punts de Simon Birgander han liderat un 0-11 de sortida verd-i-negre. La màxima de la Penya ha estat de dotze, 11-23, i al final del primer quart, els de Carles Duran lideraven el duel 19 a 27.

La defensa de la Penya ha continuat marcant la diferència i els de Duran no han permès cap punt dels manresans als primers quatre minuts, estirant l’avantatge fins als 15 punts, 19-34. La intensitat del partit ha anat en augment, però el Joventut ha seguit dominant el joc, 32-47, després d’un 2+1 de Joel Parra. Al descans, triomf verd-i-negre 37 a 48.

El tercer quart ha tingut un nom propi: Andrés Feliz. El base dominicà ha sortit molt encertat i amb 9 punts ha liderat el parcial d’un Joventut que ha estirat el seu marge fins als 17 punts, 44-61, obligant el Manresa a aturar el partit. La diferència de la Penya ha seguit creixent, amb un gran Vives a la direcció, i al final del tercer quart, el partit era clarament verd-i-negre, 50-74.

Amb la victòria pràcticament tancada, el Joventut ha controlat el duel, i malgrat que els manresans s’han apropat al marcador, 62-78, en cap moment ha perillat el triomf. El 68-90 final certifica la sisena victòria de la Penya a l’ACB en 10 jornades, i l’equip de Carles Duran continua amb les bones sensacions i els bons resultats.