La Penya cau de forma clara a la pista de l’Amivel Reyes Gutiérrez per 68 a 36

Després d’una setmana de descans competitiu, Menarini Joventut tornava a la competició per afrontar un duríssim repte. Viatjava fins a Vélez – Málaga per a mesurar les seves forces davant un combinat que no estava disposat a cedir el més mínim.

Durant els primers compassos de l’enfrontament, ambdós conjunts es van mostrar molt erràtics. Això no obstant, la Penya va topar-se amb una gran línia defensiva local, la qual cosa va dificultar encara més les coses; acabant el primer període 12 a 6.

En el segon parcial va arrencar el festival d’anotació malagueny. Comandats pel britànic Kyle Marsh, qui acabaria el partit amb 25 punts i 3 triples, els de Badalona van ser incapaços de trobar-se sobre el parquet, i van marxar a l’equador del partit 18 punts per sota (38 - 26).

Després de la represa, les sensacions van ser notablement diferents. Tot i que no es va poder traduir en una reducció de la diferència, els verd-i-negres van moure molt millor la pilota, i van trobar situacions de cistella que li van permetre competir el quart. Un parcial que va acabar amb el marcador de 50 a 26.

Finalment, en el definitiu quart es va veure a un Menarini Joventut esgotat, incapaç d’alterar la sòlida línia defensiva local. Amb tot, es va arribar al final del partit amb el clar marcador de 68 a 36.

Després d’aquesta nova derrota, l’equip es col·loca amb un balanç d’una victòria i sis derrotes, amb la mirada molt atenta al partit de la propera setmana. Un duel capital, contra el rival possiblement més directe de la competició. Els verd-i-negres juguen el proper dissabte a les 17:30 davant l’Abeconsa Basketmi Ferrol. Enfrontament que es podrà seguir a través de tupuedestv.com.