Victòria del Joventut a la pista del Carplus Fuenlabrada (81-85). Amb el triomf, els verd-i-negres entren al Top8 de l’ACB

El Club Joventut Badalona ha sumat la cinquena victòria de la temporada a l’ACB després de guanyar a la pista del Carplus Fuenlabrada per 81 a 85. Andrés Feliz, amb 16 punts, ha estat el jugador més destacat d’un Joventut que dormirà en posicions de playoff.

Els primers cinc minuts de joc han tingut un nom propi: el de Henry Ellenson. El nord-americà ha clavat tres triples per començar el partit i la Penya ha agafat les primeres diferències, sent la màxima inicial de nou punts després d’un triple de Pau Ribas, 8-17. El festival triplista del Joventut ha continuat, fins a sis triples, i al final del primer quart, els verd-i-negres guanyaven 19-27.

El Fuenlabrada ha sortit amb més encert exterior al segon període, 27-31, però amb un gran Joel Parra la Penya ha estirat de nou la diferència, 27-37. El Joventut ha continuat sent superior als madrilenys, i un triple d’Andrés Feliz ha situat el +13, 31-44, abans que al descans s’arribés 34-44.

Els de Carles Duran han continuat controlant el ritme del partit al tercer acte, i amb els millors moments d’Ante Tomic i d’Andrés Feliz (9 punts), la Penya ha tingut un +16 al marcador, 45-61. Els locals, però, no han abaixat els braços i han aconseguit reduir l’avantatge verd-i-negre. Al final del tercer quart, el Joventut dominava el duel 55 a 65.

El Fuenlabrada ha aprofitat l’embranzida del final del tercer quart per retallar les diferències fins al 59-65. De nou l’encert en el triple ha estat clau perquè la Penya estirés el seu avantatge, 65-75, gràcies als triples de Guy i Ellenson. A poc a poc, el Fuenlabrada ha anat reduint fins a situar-se a tres, 76-79, i quan més cremava la pilota, un ganxo de Tomic ha posat de nou a la Penya cinc punts per davant, 76-81. Al tram final, Novak ha posat el 81-83 a 11 segons per acabar, i Joel Parra no ha tremolat per segellar el triomf des de la personal, 81-85.

L’aconseguida a Fuenlabrada és la cinquena victòria d’un Joventut que dormirà en posicions de playoff. Andrés Feliz, amb 16 punts, ha estat el màxim anotador del partit.