La Penya continua amb la ratxa després de guanyar a la pròrroga a la pista del Vega Lagunera Toyota Adareva Tenerife (85-87)

El Club Joventut Badalona va sumar una nova victòria després de superar al Vega Lagunera Toyota Adareva Tenerife a la pròrroga per 85 a 87. Les de Jordi Vizcaino segueixen amb ratxa i han aconseguit el sisè triomf seguit per continuar al grup capdavanter de la Lliga Femenina Challenge (8 victòries i 2 derrotes). Dominique Toussaint, amb 22 punts, va ser la màxima anotadora del partit, ben secundada per Gala Mestres i Laura Piera, amb 17 punts cadascuna.

Les verd-i-negres van sortir molt concentrades al partit i liderades per Toussaint, van aconseguir les primeres diferències, 2-13. Mestres va agafar el relleu anotador i la Penya va continuar liderant el partit, 7-20. Al final del primer quart, el Joventut dominava clarament 13-26.

Si els primers deu minuts de la Penya van ser molt bons, els següents justament el contrari. Sense encert en el tir, fallant des de la personal i perdent pilotes, el Joventut va perdre tot l’avantatge que tenia, marxant les locals al descans per davant, 38-36.

La segona part va començar amb un triple de Mestres i un altre de Laura Piera, qui es va estrenar al tercer quart abans de fer una exhibició anotadora a la segona meitat. A més, Davydova castigava el rival des de la zona, i la Penya va acabar el període per davant, 50-51.

La igualtat va ser màxima fins al final del partit, i amb un tir lliure de Davydova la Penya semblava segellar la victòria a 53 segons per acabar, 61-67. El Tenerife no va rendir-se, i amb un triple de Peña va empatar el partit a 69. Toussaint no va encertar sobre la botzina, i el duel se’n va anar a la pròrroga. Al temps extra, Toussaint va fer un recital anotador, i amb 11 dels 22 punts totals, va permetre el Joventut sumar una nova victòria lluny de l’Olímpic, 85-87.