La Penya suma el cinquè triomf consecutiu després de passar per sobre del CAB Estepona (83-56)

Nova victòria del Club Joventut Badalona a la Lliga Femenina Challenge, en aquesta ocasió contra el CAB Estepona per 83 a 56. És el cinquè triomf seguit d’una Penya que es troba en un moment de forma pletòric i continua entre les millors de la competició. Alexus Johnson, amb 24 punts, ha estat la màxima anotadora.

L’Estepona ha començat amb més encert al partit I de la mà de Pocek ha aconseguit les primeres diferències, 9-14. Alexus Johnson ha estat la referent ofensiva d’una Penya que a poc a poc ha reaccionat, i amb els punts d’Aleksandra Parzenska ha capgirat el marcador, 21-20. Al final del primer quart, les visitants dominaven per un punt, 23-24.

Els millors minuts de la Penya han arribat amb una ratxa anotadora de Gala Mestres, que amb vuit punts pràcticament consecutius ha situat les verd-i-negres per davant, 36-31, a tres minuts pel descans. La màxima verd-i-negra ha estat de vuit punts al descans, 42-34, amb Mestres com a màxima anotadora amb 13 punts.

L’inici de la segona meitat ha tingut una clara protagonista: Dominique Toussaint. L’escorta del Joventut ha anotat vuit punts per començar, i sumats a un triple de Johnson, les verd-i-negres han agafat nou punts d’avantatge, 53-44. La màxima del tercer període ha arribat amb un triple de Mestres, 61-48, i al final del quart, la Penya guanyava 61-51.

El darrer quart ha estat un festival de la Penya amb Johnson trencant el partit de manera definitiva. L’aler pivot del Joventut ha estat un malson pel rival, i amb la col·laboració de Parzenska, han segellat el triomf, 83-56.

És la cinquena victòria seguida d’un Joventut que després de 9 jornades suma 7 victòries i 2 derrotes, i es consolida al grup capdavanter de la Lliga Femenina Challenge. Alexus Johnson, amb 24 punts i 8 rebots, ha estat l’MVP del partit, ben secundada per Gala Mestres, amb 21 punts, i Toussaint i Parzenska, amb 15 i 14 punts respectivament.