Nova derrota de l’equip comandat per Fabián Castilla, aquest cop per 58 a 43 davant el Fundación Aliados Valladolid

Després de l’aturada de lliga la setmana passada per la Copa 5 Nacions BSR, el Menarini Joventut tornava a la competició davant un rival fins ara candidat a ser una de les grans sorpreses de la present edició del campionat domèstic. Un Fundación Aliados Valladolid momentàniament tercer classificat, i que segur impartiria un ritme de joc elevat amb l’objectiu de dificultar el joc de l’equip verd-i-negre.

Aquesta intensitat es va fer notable des dels primers compassos del duel. Tots dos conjunts van impartir un ritme de joc elèctric, molt vistós per a les persones que van gaudir del partit. Això no obstant, l’encert més alt local va fer que els de Valladolid s’emportessin el parcial per 19 a 14.

En el segon període els locals van posar una marxa més en defensa. Exercint la pressió, els castellans van poder ofegar l’atac de la Penya. Per rematar-ho, l’altíssim percentatge en el llançament exterior local va deixar grogui als verd-i-negres, que va marxar al descans dotze a baix (35 - 23).

Després de la represa es va veure una altra versió del Menarini Joventut. Molt implicats en tasques defensives, i mantenint un correcte percentatge en el llançament, van aconseguir guanyar el parcial i mantenir viu el partit. S’arribava a l’últim quart amb el resultat de 46 a 35.

En els darrers minuts del xoc els locals van tancar definitivament el partit. El sobreesforç realitzat a l’anterior parcial va passar massa factura als jugadors de la Penya, que van acabar l’enfrontament visiblement cansats i fallant situacions senzilles. Finalment, el marcador va acabar reflectint un 58 a 43 que deixa als de Badalona amb un balanç d’una victòria i cinc derrotes.

Després d’aquest nou resultat advers, la Penya tindrà una setmana de marge per preparar el seu proper compromís de lliga. Aquest se celebrarà el dia 26 de novembre a les 18:00 contra Amivel Reyes Gutiérrez, i es podrà seguir per tupuedestv.com.