El Joventut guanya de forma clara a la pista del Lima Horta (65-78) i suma la quarta victòria seguida. Les verd-i-negres ja són segones a la classificació

Quart triomf consecutiu del Club Joventut Badalona a la Lliga Femenina Challenge. Les de Jordi Vizcaino es van endur el derbi català del Pavelló Virolai després de superar al Lima Horta per 65 a 78. Gala Mestres, amb 27 punts, va tornar a liderar la victòria d’una Penya que ja acumula 6 triomfs en 8 partits i que puja a la segona posició de la classificació.

Amb un horari poc habitual, entre setmana, contra un bon rival i amb el quart partit en deu dies, la Penya va sortir un punt per sota del seu nivell i al primer quart, les locals van imposar el seu ritme per acabar-lo per davant, 18-14.

Tot i no haver començat del tot bé el partit, la Penya va ser un segon quart extraordinari amb Gala Mestres i Laura Piera liderant l’equip. De l’empat a 22 a 7 minuts pel descans al 30-41 de la mitja part, el Joventut va ser un vendaval al Virolai. Mestres era un malson pel rival, i amb una cistella de Piera al segons finals, el Joventut va tancar la primera part amb un +11.

Les de Jordi Vizcaino no van baixar el ritme, i amb els millors moments d’Alexus Johnson sobre la pista, van ampliar la diferència fins als 13 punts, 45-58. Al període final, i amb el partit completament controlat, Davydova es va afegir a la festa anotadora, i juntament amb una Gala Mestres que va segellar la victòria amb un nou recital, el Joventut es va endur el derbi per 65 a 78.

Amb 27 punts i 29 de valoració, Mestres va tornar a ser l’MVP del partit. Johnson, amb un doble doble de 12 punts i 12 rebots també va brillar, de la mateixa manera que Davydova, també amb 12 punts.

Són ja sis victòries les que porta la Penya en 8 jornades, uns resultats que situen l’equip verd-i-negre en segona posició de la Lliga Femenina Challenge.  El pròxim partit del Joventut serà el dimecres 16 de novembre a l’Olímpic. La Penya s’enfrontarà al CAB Estepona a les 17:00h.