La Penya s’imposa de manera clara al Sernova Renovables Real Canoe (77-61) per continuar al grup capdavanter de la competició

El Club Joventut Badalona va tancar la setmana sumant la tercera victòria consecutiva en set dies després de superar de manera contundent al Real Canoe per 77 a 61. Gala Mestres, amb 23 punts i 9 rebots, va tornar a ser la jugadora més destacada de la Penya, liderant el cinquè triomf en set partits de l’equip dirigit per Jordi Vizcaino.

El primer quart del duel va estar marcat per l’intercanvi en el lideratge del marcador. Joventut i Canoe anaven alternant-se el control del partit, i al final del primer període, l’avantatge per les visitants era mínima, 14-15.

Un 4-11 de sortida a l’inici del segon quart va donar la màxima a les madrilenyes, 18-26, abans que la Penya reaccionés de la mà de Toussaint i Mestres per anar-se’n al descans per davant, 29-27, amb un triple de l’aler catalana.

A la segona meitat, la superioritat del Joventut va ser molt clara i des dels primers instants de joc la diferència va anar en augment. Mestres, Johnson i Toussaint continuaven anotant amb comoditat i l’avantatge verd-i-negre va pujar fins als tretze punts, 51-38. Al final del període, les de Vizcaino guanyaven per dotze punts, 56-44.

El darrer quart va ser un tràmit per un Joventut que va demostrar la seva superioritat i que va segellar la cinquena victòria de la temporada, 77-61. Gala Mestres, amb 23 punts, va liderar el joc ofensiu de l’equip, ben acompanyada per Toussaint, amb 17, i Johnson, amb 15.

Amb el triomf, la Penya suma cinc victòries en set partits i se situa a la sisena posició de la classificació. Aquest dimecres, a la pista del Lima Horta (21:30h), les verd-i-negres recuperaran el partit que tenen pendent de la jornada 1 de la Lliga Femenina Challenge.