La Penya perd a la pista de l’UCAM Murcia per 88 a 76 abans de l’aturada per seleccions

El Club Joventut Badalona ha perdut de manera clara a la pista de l’UCAM Murcia per 88 a 76 en un partit on a partir del segon quart, el Joventut s’ha vist superat per l’energia dels locals. Un mal dia en el triple, 4 de 22, ha fet impossible que els de Carles Duran lluitessin per la victòria.

La Penya ha començat bé el partit amb la parella Tomic-Ribas liderant l’atac dels verd-i-negres i donant les primeres diferències a favor, 8-13. Jarrod Jones ha agafat el relleu anotador de Tomic i amb 5 punts ha permès el Joventut tancar el primer acte per davant, 17-22.

L’energia de l’UCAM Murcia ha canviat radicalment al segon període, i els de Sito Alonso han capgirat el marcador amb un parcial de 19-4 per posar-se per davant, 36-26. La intensitat dels locals ha continuat sent superior a la d’una Penya on Ante Tomic mantenia l’equip en partit, 43-35, anotant fins i tot des del triple. Al descans, el Joventut perdia 45-35 amb 17 punts del pivot croat.

La màxima pels locals ha arribat als dotze punts, 47-35, abans que els de Carles Duran fessin una passa endavant en defensa, comencessin a controlar el rebot, i continuessin amb un Tomic pletòric en atac per, a poc a poc, anar reduint les diferències. Del -12 al -3 al final del període, 63-60, amb un Tomic imperial amb 26 punts.

I a l’últim període, el Joventut es va tornar a veure superat per l’energia local. Més de tres minuts sense anotar, 72-60, que han fet impossible que els verd-i-negres lluitessin pel partit. Al final, derrota clara de la Penya a Múrcia 88 a 76. Amb aquest resultat, el Joventut arriba a l’aturada per seleccions amb 3 victòries i 4 derrotes a l’ACB. Ante Tomic, amb 26 punts, ha estat el màxim anotador del Joventut al Palacio de los Deportes.