La Penya suma el tercer triomf de la temporada després de superar l’equip madrileny en un final ajustat (57-54)

El Club Joventut Badalona ja té la tercera victòria de la temporada després d’imposar-se al Vantage Towers Alcobendas per 57 a 54. Les de Jordi Vizcaino es van imposar a les madrilenyes en un final molt emocionant i amb la tercera victòria, ja ocupen la vuitena posició a la classificació.

El primer quart del partit va ser un intercanvi constant de cops on Gala Mestres va liderar el joc ofensiu de la Penya amb 9 punts. Malgrat la gran actuació de la verd-i-negra, el Joventut va acabar el període per darrere, 17-20.

Al segon període, un 2+1 de Mariona Teixidó, acompanyat d’un triple de Mestres i una cistella de Toussaint va permetre a la Penya començar a controlar el partit, 30-24, i al descans, les verd-i-negres ja anaven per davant, 34-31.

El Joventut no va sortir bé al tercer acte i va estar gairebé cinc minuts sense anotar, moment que va aprofitar l’Alcobendas per capgirar el resultat, 35-39. De nou va ser Mestres qui al tram final del quart, amb els seus punts, va permetre les verd-i-negres entrar per davant al període decisiu, 45-40.

I als instants finals, un cop més va ser Mestres qui va liderar l’atac de la Penya. La jugadora va continuar anotant sense fre i un triple seu semblava donar el triomf al Joventut, 55-50, però les visitants es van acostar, 55-54, abans que Marina Aviñoa no perdonés des del tir lliure per situar el 57-54 definitiu.

Amb la victòria de dissabte, la Penya suma el tercer triomf en cinc partits i ja pensa en el partit d’aquest dimarts a València a la pista del Picken Claret (18:30h).