La Penya suma la tercera victòria a l’ACB després de guanyar al Casademont Zaragoza a la pròrroga (89-84)

El Club Joventut Badalona ha guanyat al Casademont Zaragoza en un duel de màxima igualtat, que s’ha decidit a la pròrroga (89-84). Ante Tomic ha firmat una exhibició ofensiva (22 punts i 28 de valoració) i ha estat decisiu en els instants finals. Els de Carles Duran sumen la tercera victòria a l’ACB i segueixen en la dinàmica positiva dels últims partits.

El Joventut ha començat el partit amb un parcial de sortida de 5-0, amb Ellenson com a líder anotador, però les imprecisions ofensives dels següents minuts ha permès al Casademont Zaragoza igualar el marcador. Des d'aquest moment, el matx ha estat un constant intercanvi de cistelles, on la Penya ha trobat avantatges a través del joc interior, tot i que la igualtat ha predominat en el marcador (18-18).

El segon quart ha seguit amb la mateixa dinàmica. La Penya, després d'un temps mort de Carles Duran, ha reaccionat a un parcial de 0-7 dels aragonesos (23-27), gràcies a una marxa més en atac i, altra vegada, a través del joc interior ha igualat el partit abans de la mitja part (36-36).

A la represa, 7 punts seguits de Joel Parra, donaven un petit marge a la Penya en el marcador (45-38), però els visitants han reaccionat igualant el marcador (51-51). De nou, la igualtat ha tornat al fins al final del partit.

L'últim quart ha estat marcat per la intensitat amb què han jugat els dos equips. La Penya, a causa del desencert exterior i la bona actuació visitant de Mekowulu (19 punts) i Jessup (19 punts), ha arribat amb un desavantatge de 2 punts quan faltaven 3 minuts. En el moment decisiu, una cistella de Feliz ha enviat el partit a la pròrroga. I aquí hi ha aparegut Tomic (22 punts i 28 de valoració), que ha estat amo i senyor del temps afegit per donar la tercera victòria a l'ACB al Club Joventut Badalona mostrant-se infal·lible des de la personal. Al final, 89-84 i triomf verd-i-negre.

Ante Tomic (22 punts), Henry Ellenson (11 punts) i Simon Birgander (10 punts) han estat els màxims anotadors verd-i-negres.