La Penya perd el primer partit de la temporada a l’Olímpic (57-76) contra un rival directe

El Club Joventut Badalona va perdre per primera vegada aquesta temporada a l’Olímpic després de veure’s clarament superat pel Recoletas Zamora (57-76). És la primera derrota com a local de l’equip de Jordi Vizcaino, que fins ara havia sumat ple de victòries a casa. En un dia molt erràtic en el llançament (21/71 en tirs de camp), el Joventut va competir bé a la primera meitat, però va acabar cedint contra un dels millors rivals de la categoria.

Les verd-i-negres van sortir bé al duel amb Davydova fent mal a la zona, 7-3, i al final del primer acte dominaven el partit, 18-16. Sabien les de Vizcaino que al davant tenien un gran equip, i el Zamora va reaccionar al segon quart posant-se per davant després de 20 minuts de joc, 36-38.

El pas pels vestidors va confirmar el canvi de tendència del partit, i el Zamora va tenir el control absolut del joc. A poc a poc, el desavantatge verd-i-negre va anar creixent, 44-54, però una reacció final va donar esperances al Joventut, 50-56.

Al darrer quart, el Joventut no va trobar-se còmode en cap moment i amb només set punts en deu minuts, va acabar perdent de forma clara, 57-76. Els mals percentatges en el llançament, un 27% en triples i un 31% en tirs de dos, van impedir la Penya lluitar pel partit. Amb la derrota, l’equip verd-i-negre suma la primera derrota com a local i es queda amb un balanç de dues victòries i dues derrotes.

Alexus Johnson, amb 16 punts, va ser la màxima anotadora d’un Joventut que torna a jugar a casa aquest dissabte a les 16h contra el Vantage Towers Alcobendas.