Victòria ajustada de la Penya per 52 a 50 davant l'ECONY Gran Canaria en un final molt emocionant

Amb la premissa de seguir en la línia ascendent dels últims partits, els verd-i-negres tornaven aquest dissabte a l’Olímpic per afrontar un xoc transcendental. L’objectiu era començar a convertir aquestes bones sensacions en resultats, i l’enfrontament davant ECONY Gran Canaria seria un bon examen per demostrar-ho.

Durant els primers compassos del partit es va viure un matx realment entretingut, en el que l’intercanvi de cops va ser constant. Els verd-i-negres van arrencar ben posicionats tant en atac com en defensa. Tot i això, el major encert a cistella visitant va permetre als illencs marxar per davant al final del primer temps (18 - 21).

A l’inici del segon quart es va veure un partit nou, amb massa imprecisions per part d’ambdues formacions. Tot i aquesta mala ratxa, el Menarini Joventut va saber refer-se i no va desistir en desenvolupar el seu estil, basat en un gran joc coral. Amb tot, la Penya va marxar al descans liderant al marcador per 31 a 27.

Després de la represa, Fabián Castilla va posar-se l’equip a l’esquena. El playmaker argentí va distribuir, anotar i forçar vàries accions que van acabar afavorint els interessos dels seus. A través de nombroses situacions de bloqueig i continuació ben executades pels interiors locals, el partit arribaria a l’últim quart amb un lleuger avantatge de 5 punts per al Menarini Joventut (46 - 41).

El quart parcial va ser un autèntic manual de supervivència dels verd-i-negres. Malament en els llançaments i situacions fàcils sota cistella, la Penya va haver de bolcar-se al màxim en defensa per sostenir el resultat. Després d’una gran demostració de fonaments al darrere, els locals van poder aguantar el marcador i van emportar-se la primera victòria de la temporada per un ajustat 52 a 50.

Un cop finalitzat aquest partit, toca seguir treballant per a augmentar les bones sensacions de l’equip. El Menarini Joventut visitarà el proper dissabte la pista d’AMIAB Albacete. El matx es disputarà a les 17:00 i es podrà seguir a través de tupuedestv.com.