La Penya perd 65-54 a la pista del BAXI Ferrol, un dels candidats a l’ascens. El poc encert des del triple (1 de 19), clau en la derrota del Joventut

El Club Joventut Badalona no va poder sumar la segona victòria seguida a la lliga i va perdre a la pista del BAXI Ferrol per 65 a 54. La Penya s’enfrontava a un dels equips construïts per pujar de categoria, i malgrat la derrota final, les de Jordi Vizcaino van competir fins al final amb opcions de triomf malgrat el dolorós 1 de 19 en triples global.

Les gallegues van sortir molt millor al partit i des de l’inici van marcar les diferències, 13-2. Només Gala Mestres era capaç d’anotar a la Penya, i les locals ho van aprofitar per començar el partit per davant, 20-10. Al segon període el Joventut va aconseguir reduir el ritme anotador del Ferrol, però el seu tampoc es va incrementar i al descans, les locals continuaven per davant, 30-19.

Els millors moments en atac d’Alexus Johnson van permetre la Penya situar-se a només cinc punts, 38-33, i al quart final el partit va entrar amb un 44-37 que donava opcions a les badalonines.

El Joventut va seguir treballant en defensa per compensar el desencert en el triple, i amb dues recuperacions de Laura Piera van retallar el desavantatge a només quatre punts, 49-45. Malauradament pels interessos verd-i-negres, les gallegues van recuperar l’encert i van distanciar-se al marcador fins al 65-54 final. Gala Mestres, amb 16 punts i 8 rebots, va ser la jugadora del Joventut més destacada.