La Penya s’estrena a l’Eurocup guanyant al Germani Brescia (80-63). Un parcial de 17-0 a la segona part, clau per començar la temporada europea amb victòria

El Club Joventut Badalona s’ha estrenat a l’Eurocup amb una clara victòria contra el Germani Brescia per 80 a 63. Els de Carles Duran han fet un parcial de 17-0 entre el final del tercer període i l’inici del quart liderat per Ellenson ha permès el Joventut començar la competició guanyant.

Pau Ribas ha arrencat amb la mà calenta liderant l’atac verd-i-negre amb cinc punts, 7-5, i una cistella de Pep Busquets ha obligat els italians a aturar el partit, 12-7. Els visitants han reaccionat, 14-16, però un triple de Kyle Guy per tancar el període ha permès la Penya acabar el quart per davant, 23-22.

Henry Ellenson ha sortit molt endollat al segon quart i ha liderat un parcial de 9-0 verd-i-negre, 33-24. Els italians han retallat diferències a un minut pel descans, 40-37, i després de 20 minuts de joc, el marcador era de 42-37 a favor de la Penya.

Al tercer quart és quan més problemes han tingut els de Badalona per anotar, 50-49, després de 8 minuts. Un triple d’Ellenson ha posat el 53-49 amb el que s’ha acabat un període on les defenses s’han imposat als atacs.

El triple del nord-americà ha iniciat un parcial demolidor de la Penya (17-0) que ha estat clau en el desenllaç del partit. La diferència ha anat pujant fins als 18 punts amb un 3+1 d’Ellenson, 67-49. Al final, 80-63 amb minuts molt bons de Yannick Kraag als darrers instants de joc.

La Penya comença l’Eurocup guanyant i el següent repte passa pel Wizink Center, on diumenge s’enfrontarà al Real Madrid (19:30h).