La Penya fa un gran partit i s’imposa de forma clara a l’Osés Construcción Ardoi a l’estrena a la competició aquesta temporada. Dimecres, segon partit a la pista del BAXI Ferrol (18:00h)

El Club Joventut Badalona s’ha estrenat aquesta temporada amb una contundent victòria a la Lliga Femenina Challenge contra l’Osés Construcción Ardoi per 78 a 60. Les de Jordi Vizcaino han fet un gran partit i han sumat a l’Olímpic el primer triomf del curs. Gala Mestres, amb 21 punts i un brillant 5 de 9 en triples, ha estat la màxima anotadora del partit.

El duel ha començat amb les visitants dominant els primers minuts de joc, 8-12, però la Penya ha reaccionat de forma ràpida, i amb els punts de Mestres (9 al primer període), les verd-i-negres han tancat el parcial per davant, 20-19.

Marita Davydova ha agafat el relleu anotador de Mestres, i amb els punts de la pivot russa el Joventut ha començat a ampliar la diferència, 31-19. La defensa verd-i-negra ha estat molt bona al segon quart i ha permès a l’equip marxar clarament per davant al descans, 40-27.

El bon joc de les verd-i-negres ha continuat al tercer període, i de nou amb Mestres liderant l’apartat ofensiu, han mantingut les diferències per afrontar el darrer quart amb un bon coixí de punts, 62-51.

La superioritat del Joventut a l’últim quart ha estat encara més gran, i les de Vizcaino han tancat el partit amb un contundent triomf, 78-60. Mestres, amb 21 punts, ha estat la màxima anotadora, ben secundada en l’anotació per Alexus Johnson, amb 14, i Davydova, amb 12. Amb 7 punts, 8 assistències i 19 de valoració, Laura Piera ha estat la més valorada del partit.