La Penya perd contra el Barça (91-74) i s’acomiada del torneig després d’una gran primera part

El Club Joventut Badalona ha perdut a les semifinals de la Supercopa ACB contra el Barça. Els verd-i-negres han fet una primera part molt bona, 39-46, però a la segona meitat el Barça, amb un nivell físic altíssim, s’ha endut de forma clara el duel, 91-74.

El partit ha començat amb un Barça amb un encert elevadíssim des del triple, 12-5, però la Penya ha reaccionat ràpidament i s’ha posat per davant amb un 0-12 liderat per Kyle Guy, 12-17. El Joventut ha continuat imposant el seu ritme en defensa i ha fet un gran primer quart, acabant-lo per davant, 18-22.

Un triple d’Andrés Feliz només començar el segon quart ha donat set punts de marge a la Penya, 18-25, però el Barça ha reaccionat, 26-27. De nou amb Guy anotant, els de Carles Duran han continuat per davant, i amb un 2+1 d’Ellenson, la màxima ha estat de vuit, 31-39. Un nou triple de la Penya, en aquest cas de Ribas, ha posat el 39-46 al descans.

L’inici de la segona part ha estat un malson per la Penya amb un nom propi: Nico Laprovittola. L’argentí ha castigat molt l’equip verd-i-negre i ell sol ha capgirat el partit pel Barça, 50-46. Amb els millors minuts de Parra, la Penya ha retallat diferències, 52-51, però de nou els blaugranes s’han escapat al marcador, 68-57, gràcies a la intensitat física imposada en defensa. Al final del tercer període, el Joventut perdia per vuit punts, 68-60.

Al darrer període, la Penya no ha pogut acostar-se al marcador i el triomf final ha estat pel Barça, 91-74. El Joventut, que tornava a una Supercopa 14 anys després, s’acomiada del torneig a les semifinals.