Victòria contundent del Joventut 92-62 en l’estrena a l’Olímpic. Dimecres, nou test de pretemporada contra el Bàsquet Girona

El Club Joventut Badalona ha superat de forma contundent al Partizan de Belgrad en el partit de presentació de la temporada 2022/23 a l’Olímpic. Els de Carles Duran han passat per sobre de l’equip balcànic i segueixen agafant bones sensacions abans de començar la temporada de partits oficials. Kyle Guy, amb 19 punts, ha estat el màxim anotador del partit.

La Penya ha entrat millor al partit i amb cinc punts seguits de Kyle Guy ha començat dominant, però el Partizan, aprofitant el poder del joc interior format per Leday i Lessort, ha capgirat el marcador, 13-16, però una cistella de Kraag ha permès el Joventut acabar el període per davant, 16-17.

La millor versió de la Penya ha arribat quan l’encert en el triple ha estat molt alt. Dos triples de Maronka, dos de Guy i un de Ventura li han donat 10 punts d’avantatge al Joventut, 32-22, distància que ha augmentat fins els 11 del descans després d’un bon final d’Ellenson, 42-31. Guy, amb 11 punts, era el màxim anotador verd-i-negre a la primera part.

La defensa del Joventut a la segona meitat ha seguit marcant la diferència i l’avantatge verd-i-negre ha anat creient fins els 18 punts gràcies a l’encert de Guy i Ellenson, 67-49. De la màxima de la Penya s’ha passat a un parcial de 0-4 per tancar el quart, quedant el marcador 67-53 favorable al Joventut.

El darrer quart ha servit perquè la Penya ampliés encara més la seva diferència i perquè debutés el pivot italià Leonardo Okeke. Al final, victòria contundent del Joventut 92-62 en el primer test a l’Olímpic. El pròxim partit de pretemporada serà aquest dimecres a Hospitalet, on la Penya s’enfrontarà al Bàsquet Girona.