Derrota del Joventut 61-75 a Salou. Diumenge, presentació a l’Olímpic contra el Partizan (18:30h)

El Club Joventut Badalona ha perdut el segon duel de la pretemporada contra el Valencia per 61 a 75. Els verd-i-negres han fet tres quarts bons, però al final els valencians s’han endut el partit de manera clara.

Valencia Basket ha arrencat el partit amb més encert en el tir i amb un 3-10 de sortida ha aconseguit les primeres diferències al marcador. De la mà de Guillem Vives, els verd-i-negres han començat a trobar-se millor sobre la pista, 11-16, tot i que al final del període el domini era taronja, 13-19.

El desavantatge de la Penya ha crescut fins als 7 punts, 17-24, abans que l’equip dirigit per Carles Duran fes un parcial de 15-2 amb gran efectivitat des del triple, 32-26. Al tram final de la primera meitat, els valencians han tornat a capgirar el marcador, i al descans, la Penya perdia per un punt, 36-37. Simon Birgander, amb 7 punts, era el màxim anotador verd-i-negre.

De nou amb Vives dirigint el joc de la Penya, el Joventut s’ha posat per davant, 42-39, però el Valencia Basket ha recuperat el control del joc estirant el seu marge fins als 5 punts al final del període, 52-57.

Al quart final, els taronges han estat superiors a la Penya i els de Carles Duran no han pogut reenganxar-se al partit. El 61-75 final és la segona derrota del Joventut a la pretemporada, amb Simon Birgander amb 13 punts com a màxim anotador.

El proper partit del Joventut serà aquest diumenge a l’Olímpic contra Partizan, en el que serà el partit de presentació de la temporada (diumenge 11/09, 18:30h).

Anotadors CJB: Vives (11), Guy (6), Busquets (3), Ellenson (2), Birgander (13) – cinc inicial- Ribas (4), Howard (8), Maronka (3), Kraag, Ventura (3), Tomic (8) i Suurorg.