La Penya perd contra el Bàsquet Girona el primer amistós de la temporada 2022/23

El Club Joventut Badalona ha perdut el primer partit de la pretemporada contra el Bàsquet Girona a Olot. En el primer test del nou curs, els verd-i-negres han tingut grans moments de joc però al tram final el rodatge més gran dels gironins ha fet que l’equip d’Aíto García Reneses s’emportés la victòria 78-71.

El Bàsquet Girona ha sortit amb un parcial de 4-0 però la Penya s’ha refet ràpidament per situar-se per davant, 7-13 a 3 minuts per acabar el quart. Al final del període, el Joventut dominava el duel per dos punts, 15-17.

L’encert en el triple verd-i-negre ha permès els de Carles Duran agafar una renda de 10 punts després d’un triple de Busquets, el tercer consecutiu en poc més d’un minut, 22-32. Al descans, victòria verd-i-negra 32-39 amb Kyle Guy com a màxim anotador amb 9 punts.

La Penya ha sortit amb més ritme i encert al tercer quart i amb una cistella d’Ellenson el marge verd-i-negre ha crescut fins als 15 punts, 35-50. El Girona ha retallat diferències a base de triples, i amb un parcial de 18-5, ha deixat el partit en 53-55 a 1 minut per acabar el període, abans que Busquets tanqués el quart amb una cistella per posar el 53-57.

Al darrer quart, el Girona ha tingut molta més punteria des del triple, i a base de llançaments de tres punts, ha capgirat el partit, 74-66. Un triple de Ventura ha escurçat les diferències, 74-71, però finalment els gironins s’han endut el partit, 78-71.

Aquest dimecres l’equip de Carles Duran jugarà el segon partit de la pretemporada. La Penya s’enfrontarà al Valencia Basket a Salou, a les 19:30h.