Els de Fabián Castilla no poden amb el conjunt madrileny (45-72) i seguiran un curs més a la categoria de plata del BCR estatal
Un cop aconseguida la classificació com a segon a la Fase d'Ascens de Primera Divisió, el Joventut BCR afrontava aquest dissabte un bonic al mateix temps que tremendament complicat duel. Els verd-i-negres mesuraven les seves forces davant el FDI Las Rozas, un combinat que aterrava a Badalona amb la papereta de favorit i amb la pressió de mantenir la categoria.

Durant els primers compassos del partit es va veure un molt meritori i quasi perfecte Joventut BCR. A nivell defensiu poc se li podia dir a l'equip, doncs va aconseguir portar als interiors del conjunt madrileny a jugar-se llançaments des de zones complicades. Això no obstant, la falta d'efectivitat ofensiva va fer que la Penya acabés el primer temps set punts per sota; (8 - 15).

Al segon parcial, la Penya va continuar aguantant els cops rival com va poder. Tot i això, les segones oportunitats visitants van passar massa factura a un Joventut BCR que continuava negat en atac. Tan sols un encertat Fabián Castilla, que va acabar el partit amb 21 punts i 8 assistències, aconseguia mantenir al partit als de Badalona; que van marxar al descans perdent de dinou punts, 14 – 33.

Després de la represa, el conjunt visitant va prémer encara més l'accelerador, i va proposar una pressió a tota pista que pràcticament va noquejar al Joventut BCR. En aquest punt va ser quan més es van notar les baixes dels verd-i-negres, i és que diversos jugadors es van perdre el partit després de donar positiu en coronavirus, i altres van jugar llastrats tot i haver-se recuperat a temps de la malaltia. Així doncs, el partit arribava a l'últim període amb el resultat de 30 a 53 a l'electrònic.

Finalment, en els últims minuts del matx el Joventut BCR va seguir a remolc. Tot i el bon plantejament tècnic i tàctic, la major qualitat visitant va resultar determinant i va acabar condemnant als verd-i-negres. Finalment, transcorreguts els 40 minuts, el resultat va ser 45 – 72 favorable a FDI Las Rozas.

Tot i la derrota, no s'ha d'obviar la gran temporada que han realitzat els jugadors de Fabián Castilla, arribant a les portes de la màxima categoria del bàsquet en cadira de rodes a Espanya.