La Penya perd a la pista del Lenovo Tenerife (103-76) i es jugarà la classificació per a les semifinals el pròxim dimarts a l’Olímpic

Ni dijous la sèrie estava guanyada ni avui està perduda. La Penya s’ha vist clarament superada pel Lenovo Tenerife i ha perdut el segon partit per 103-76. La sèrie està empatada a 1 i l’Olímpic dictarà sentència el proper dimarts en horari encara per determinar. L’encert del Tenerife al primer quart, clau en el resultat final.

Els locals han sortit al partit sabent que no tenien marge d’error i han marcat les diferències des del salt inicial. Amb un Kyle Wiltjer molt endollat, el Tenerife ha començat amb un 8-0, que ha acabat sent un 26-11 al final del primer quart amb un nou triple del jugador nord-americà del Tenerife (13 punts). Només Tomic, amb 7 punts, ha vist cistella amb claredat a l’equip verd-i-negre.

El malson de la Penya ha seguit sent un Wiltjer que ha anotat dos triples més per estirar la diferència als 20 punts, 39-29. El Joventut ha reaccionat i amb un 0-7 ràpid ha baixat el desavantatge, 39-26, però de nou els locals han estirat el marge, sent el 49-26 la màxima pel Tenerife. Al descans, la Penya estava completament superada per un Tenerife que amb un 9 de 12 en triples ha dominat en tot moment el partit a la primera part, 54-34.

I a la segona meitat, per molt que ho han intentat els de Carles Duran, el Tenerife ha seguit controlant el duel en tot moment. Les diferències sempre han estat per sobre dels 20 punts, i al finalitzar el tercer acte, el resultat era de 77-55.

A l’últim quart el partit ha continuat pel mateix camí i el Lenovo Tenerife s’ha endut el segon punt de l’eliminatòria. Amb el 103-76 final, la sèrie està empatada a 1, i el pròxim dimarts al Palau Olímpic de Badalona, la Penya intentarà classificar-se per a les semifinals de l’ACB 14 anys després.