La Penya supera 76-70 a l’Unicaja

El Club Joventut Badalona ha assolit la classificació matemàtica pel playoff pel títol després de guanyar 76 a 70 a l’Unicaja. Els de Carles Duran han aconseguit el vintè triomf de la temporada i segueixen entre els millors de l’ACB.

L’inici del partit ha estat marcat pel poc encert de cara a cistella. Després de 6 minuts de joc, el marcador era de 9-6 amb Brandon Paul com a màxim anotador amb 5 punts. La reacció visitant ha arribat des del triple, i al final del primer quart l’Unicaja dominava el duel 15-17.

L’Unicaja ha seguit controlant el ritme del partit als primers minuts del segon període, però un parcial de 9-0 liderat per Pau Ribas ha permès al Joventut posar-se de nou per davant, 26-21. Amb Willis liderant l’atac verd-i-negre i Feliz a la direcció, la màxima verd-i-negra ha anat pujant i pujant fins que al descans s’ha arribat amb el 42-29 favorable als de Carles Duran.

La segona part ha seguit amb un Joventut superior a l’Unicaja. Willis seguia anotant, i un triple de Pep Busquets ha posat el +16 a 5 minuts per acabar el període, 56-40. Un parcial de 2-14 per tancar l’acte ha fet que l’Unicaja s’acostés al marcador 58-54 abans d’entrar al període final.

La Penya ha seguit controlant el joc i tot i que l’Unicaja ha aconseguit posar-se a 4 punts, el Joventut ha gestionat bé els minuts finals i una cistella de Pau Ribas ha certificat la victòria verd-i-negra per 76 a 70. Amb el triomf, els de Carles Duran ja són matemàticament equip de Playoff.

Derek Willis i Pau Ribas, amb 14 punts per cap, ha estat els màxims anotadors del partit.