La Penya passa per sobre del Fuenlabrada (92-75) i es retroba amb la victòria a l’ACB

Victòria contundent del Club Joventut Badalona per 92 a 75 contra l’Urbas Fuenlabrada. Els de Carles Duran han fet un segon quart extraordinari (35-18) i han encarrilat un partit on a la segona part han estat encara més superiors. Derek Willis, amb 18 punts, ha estat el màxim anotador d’un Joventut que es retroba amb la victòria després de dues derrotes seguides a l’ACB.

L’inici del partit per part de la Penya no ha estat bo i els madrilenys ho han aprofitat per dominar el primer quart. Un 0-5 de sortida ha permès el Fuenlabrada arrencar millor, i amb un gran Derek Willis (9 punts) ha anat retallant diferències. Al final del primer quart, lleuger desavantatge pels de Carles Duran, 21-22.

El canvi d’intensitat de la Penya al segon quart ha estat notable. Una millor defensa, un millor moviment de pilota i amb un triple rere l’altre (dos seguits de Paul), els verd-i-negres han passat a dominar clarament el duel, 41-29, tot i que les notícies no han estat del tot bones per la lesió de Brodziansky al turmell dret.

L’encert de la Penya, que ha fet un gran segon període, ha seguit sent molt alt i la màxima ha arribat amb un alley oop culminat per Willis, 56-37. Al descans, i després d’haver anotat 35 punts al segon acte, el Joventut dominava el duel 56-40 amb Willis i Paul com a màxims anotadors (13 i 10 punts).

A la segona meitat, tots dos equips han sortit anotant amb facilitat i amb la Penya sempre per sobre dels 10 punts amb Willis com a màxim anotador amb 18 punts, 66-51. Un triple de Bassas, que tornava a la competició després de 2 mesos de baixa, ha tancat el quart amb un 74-61 favorable al Joventut.

Al període final, la Penya ha continuat pitjant l’accelerador i ha segellat la dinovena victòria de l’any a l’ACB. Guillem Vives ha portat el ritme fins els instants finals i el Joventut ha acabat imposant-se per 92 a 75. Amb el triomf d’avui, els verd-i-negres es retroben amb la victòria després de dues derrotes seguides i ja pensen en l’Eurocup, on dimarts s’enfronten a l’Ulm als vuitens de final de la competició a partit únic a l’Olímpic (20:30h).