Els de Fabián Castilla perden a l’Olímpic per 49 - 64 davant el conjunt gallec tot i fer possiblement una de les millors primeres meitats de la temporada

Després de la derrota de la setmana passada al derbi contra l'UNES FC Barcelona, la Penya mesurava les seves forces davant un rival molt potent, que no ha conegut la derrota aquesta temporada, l’Abeconsa Basketmi Ferrol.

Conscients de la duresa i la importància del duel, els verd-i-negres van saltar al parquet de manera immillorable. A partir de una dura defensa, que va impossibilitar als gallecs desenvolupar el seu joc ràpid, el Joventut BCR va dominar el ritme del parcial. I gràcies a un gran encert de cara a cistella, els locals es van endur el primer període per 20 a 14.

A l’inici del segon acte, la tònica va ser bastant similar. La eficàcia ofensiva local seguia marcant el ritme del partit, i de la mà d’un intractable Fabián Castilla, autor d’un doble - doble (22 punts i 12 assistències), la Penya seguia dominant el partit. Tot i això, a mitjans del segon parcial el Basketmi Ferrol va despertar i va aconseguir igualar el duel al descans; 29 – 30.

Després de la represa, el quadre gallec va demostrar per què és un dels clars candidats a l’ascens a Divisió d’Honor. I és que, tot i que la Penya va realitzar un bon parcial, amb una bona circulació de pilota i sortint bé de la pressió, la tripleta ofensiva visitant liderada per Pedro Paz va donar-li la volta al duel. Així doncs, es va arribar a l’últim i definitiu quart amb el conjunt verd-i-negre deu punts per sota (39-49).

Finalment, al quart període es va veure a un Joventut BCR molt cansat, i amb dificultats a la parcel·la anotadora. Tot i que va aconseguir reduir lleugerament la capacitat anotadora del rival respecte l’anterior parcial, aquest va ser de 10 a 15, i el partit va acabar amb derrota de la Penya per 49 a 64.

Un cop finalitzat el partit, la Penya ja està totalment focalitzada en el següent enfrontament, un duel crucial per a les aspiracions competitives verd-i-negres. El partit es disputarà el proper dissabte 9 d’abril a partir de las 17:30 a domicili contra IMF Smart Education Getafe, i es podrà seguir a través de tupuedestv.com i el canal de Youtube de Live Vuvuzela.