Un gran últim quart permet a la Penya guanyar a la pista del Casademont Zaragoza (63-77) i situar-se a la tercera posició de la Liga Endesa

El Club Joventut Badalona continua pletòric i ha aconseguit el setè triomf consecutiu a la Liga Endesa. Els de Carles Duran, amb un últim període extraordinari, han assaltat la pista del Casademont Zaragoza per 63 a 77 i es situen en tercera posició en solitari a la classificació de l’ACB.

Els primers minuts han estat un intercanvi de cops on Simon Birgander amb 4 punts ha començat anotant els punts de la Penya. Un tap i posterior esmaixada de Derek Willis ha posat el + 4 pel Joventut, 7-11, i un triple de Guillem Vives ha permès a l’equip seguir per davant, 10-14. Un triple de Pep Busquets a un minut per acabar el quart ha situat amb un +7 els de Carles Duran, 10-17, i al final del primer període el resultat era de 13-17.

Un triple de Vladimir Brodziansky ha tornat a donar-li 7 punts de marge a la Penya, 15-22, però un parcial dels aragonesos ha ajustat el marcador, 23-24. Els de Carles Duran no s’han trobat còmodes en atac al segon acte i s’ha notat en la fluïdesa del joc. Els locals han capgirat el marcador, 27-26, i al descans la igualtat era màxima, 31-31.

El Casademont Zaragoza ha sortit amb més encert en el tir a la segona part i ha dominat els primers minuts, 44-40, abans que un parcial de 0-10 liderat per Andrés Feliz permetés a la Penya posar-se de nou per davant a 3 minuts per acabar el quart, 44-50. El parcial s’ha ampliat a un 0-13 (44-53), i al final del període la Penya dominava el duel, 52-56.

Guillem Vives ha estrenat el darrer quart amb un triple per col·locar de nou el +7 per a la Penya, 52-59. El Zaragoza no ha baixat els braços i s’ha posat a 2 punts, 57-59, però primer amb un gran Birgander, 4 punts seguits pel 59-63, i després amb bons minuts de Brodziansky, el Joventut ha aconseguit entrar als dos últims minuts 7 amunt, 61-68, després d’una cistella de Parra. Els de Carles Duran no han tingut cap dubte als 2 minuts finals i han segellat una nova victòria, la setena seguida a l’ACB.

El 63-77 final permet a la Penya continuar escalant posicions a la Lliga Endesa, i amb aquest triomf, el número 18 de la temporada a l’ACB, ja és tercer només per darrere de Barça i Real Madrid.

Joel Parra i Andrés Feliz, amb 12 punts per cap, ha estat els màxims anotador d’un Joventut que té en el derbi català contra el BAXI Manresa del proper dissabte (20:45h) el proper repte.