Derrota del Joventut (64-61) a la pista d’un dels millors equips de la LF Challenge

El Club Joventut Badalona va perdre a la pista del Vantage Towers Alcobendas 64-61 després de fer un gran partit. Les de Jordi Vizcaino va tenir a tocar una victòria que d’haver-la aconseguit hagués donat una empenta encara més gran a un grup que als darrers partits estan jugant a un nivell molt alt.

El duel va començar amb intercanvi de cistelles i amb igualtat màxima. La Penya va començar per darrere però en acabar el quart, gràcies a una cistella de Cristina Hurtado, les de Vizcaino dominaven el joc (14-16).

El segon quart va seguir amb la mateixa dinàmica. Un partit molt ajustat amb les verd-i-negres per davant i amb una màxima de 5 punts després d’un triple de Dominique Toussaint. Les locals van reaccionar i al descans el Joventut perdia per 4 punts, 37-33.

Després del descans, la Penya es va posar de nou per davant amb una cistella de Mariona Teixidó (43-44), però l’Alcobendas va tornar a refer-se i va acabar el quart per davant 52-48.

L’inici del darrer període va ser molt bo per un Joventut que amb una cistella d’Olga Ruano es va posar per davant a 7 minuts del final, 52-54. Un 2+1 de Ruano a 4 minuts del final posava a la Penya en una posició de privilegi (55-59), però les verd-i-negres van estar sense anotar 3 minuts i l’Alcobendas ho va aprofitar (62-59). Una cistella d’Hurtado va apropar la Penya, 62-61, però les madrilenyes van ampliar de nou el marge des de la personal, 64-61. A la possessió final, Cristina Hurtado va tenir un triple frontal per empatar el duel però el llançament no va entrar i la Penya va perdre 64-61.

Toussaint i Ruano, amb 13 punts, van ser les màximes anotadores, i Hurtado, amb 8 punts i 8 rebots per a 12 de valoració, la més valorada de la Penya. El proper partit del Joventut serà aquest dissabte a les 18h al Palau Olímpic de Badalona.