Derrota 58 a 74 en un dia molt espès

El Club Joventut Badalona ha perdut contra el Lenovo Tenerife en un dia on no li han sortit bé les coses a l’equip de Carles Duran. Sense trobar-se còmodes en cap moment. en un partit molt físic i on les defenses han marcat la tònica del duel, el Joventut s’ha vist superat pels tinerfenys. Amb aquesta derrota, la Penya veu com s’escapa el tercer partit de l’Olímpic a la Lliga Endesa, i ja pensa en el proper repte: la Copa del Rei a Granada.

El primer quart ha estat molt igualat amb petites diferències per tots dos equips. La Penya ha arrencat amb un 4-0 de parcial, però el Tenerife s’ha refet amb 10 punts de Shermadini, 10-12. La defensa dels dos equips ha estat molt bona i al final del primer quart el Joventut dominava el duel, 15-13.

El ritme anotador ha pujat lleugerament al segon acte i la Penya, amb una cistella de Willis, ha aconseguit posar-se de nou per davant, 23-22, després que el Tenerife sortís amb un 4-9 de parcial per començar el període. Els de Carles Duran ha estirat la diferència a 4 amb un triple de Ribas, 26-22, però de nou els visitants s’han posat per davant, 26-27. Al descans, els verd-i-negres han marxat amb un avantatge de 2 punts, 29-27, després d’una primera part marcada per les defenses. Tomic, amb 6 punts i 5 rebots, ha estat el més destacat al Joventut als primers dos quarts.

La Penya ha sortit molt bé dels vestidors i amb un gran Ante Tomic ha agafat 9 punts de marge, 36-27. Una distància que el Joventut no ha gestionat i els visitants s’han situat de nou per davant amb un 0-12, 36-39. La Penya no s’ha trobat còmode als darrers instants del període i un triple de Wiltjer ha donat la màxima visitant al final del quart, 41-49.

Sota el control de Huertas i amb una defensa on s’ha permès molt contacte, el Lenovo Tenerife ha anat ampliant la diferència i ha arribat fins els 15, 47-62. La Penya ho ha intentat però no ha estat capaç de capgirar el partit i ha sumat la tercera derrota consecutiva a l’ACB en un dia on el poc encert en el triple, 3/22, ha estat clau. El 58-74 final fa que la Penya segueixi amb 11 victòries a la Lliga Endesa. Ante Tomic, amb 23 punts i 12 rebots, ha estat el jugador més destacat del partit.

Joventut i Tenerife es tornaran a veure les cares el proper dijous als quarts de final de la Copa del Rei a Granada (18:30h).