La Penya guanya al Pavelló Virolai en una gran segona part (49-59)

El Club Joventut Badalona va sumar la segona victòria de la setmana després de guanyar 49-59 a la pista del Lima Horta. I ho va fer tot i les nombroses dificultats que es van presentar a la prèvia del partit, on fins a tres membres de l'equip van donar positiu per Covid-19, amb la incertesa que això comporta. La Penya va fer una segona part extraordinària i va sumar el vuitè triomf de la lliga que situa l’equip de Jordi Vizcaino en novena posició.

El Joventut va sortir millor al partit amb els punts de Dominique Toussaint va agafar les primeres diferències, 2-7. Al final del primer quart, la situació era molt més igualada i les verd-i-negres només guanyaven d’un punt, 11-12.

La Penya seguia dominant al segon quart gràcies als punts de Toussaint i Mariona Teixidó, 14-19, però el Lima Horta va pujar la intensitat i amb un triple a les acaballes del segon quart, va posar la màxima diferència al seu favor al descans, 26-22.

L’encert en el triple de les locals a la represa va fer que el desavantatge de la Penya fos encara més gran, 34-25, però una nova ratxa de Toussaint sumat a un triple de Cristina Hurtado, va permetre al Joventut posar-se de nou per davant, 36-38.  Al final del tercer període, el conjunt dirigit per Vizcaino guanyava 39-42.

I a l’últim quart i amb el partit molt ajustat, va aparèixer la millor versió de la Penya per segellar una victòria fonamental. Els punts de Toussaint (fins a 20 en total) i Mireia Vila, va donar la tranquil·litat suficient al Joventut per tancar un triomf molt important per 49 a 59.

Toussaint, amb 20 punts, va ser la màxima anotadora del partit, secundada per Vila, autora de 9 punts i 6 rebots. Blanca García, amb 6 punts, 8 rebots i 16 de valoració, va ser la més valorada.