Derrota del Joventut al Poliesportiu d’Andorra (91-72)

El Club Joventut Badalona ha perdut 91-72 a la pista del Morabanc Andorra en un partit on els verd-i-negres no han estat còmodes en cap moment i s’han vist superats clarament pels andorrans.

L’Andorra ha començat amb més energia i encert en el triple, liderant els primers minuts del duel, 12-5. No s’ha fet esperar la reacció de la Penya i amb dos triples de Willis i Ventura ha reduït les diferències, 12-10, tot i que el ritme ha continuat sent d’un Andorra que ha seguit més fi en atac, 21-10. Al final del primer quart, 5 punts seguits de Pep Busquets han permès als verd-i-negres retallar i deixar el desavantatge en 8 punts, 26-18.

L’agressivitat en defensa dels locals ha marcat la primera part i els ha donat el control total del partit. El desavantatge de la Penya ha continuat creixent fins el 47-31, resultat que ha acabat sent 47-33 al descans després d’una cistella de Ventura sobre la botzina.

El pas pels vestidors no ha canviat la dinàmica d’un partit on el Morabanc Andorra ha estat més agressiu i amb més encert en tot moment. Amb uns grans percentatges en el triple, els andorrans han assolit una màxima de 30 punts al final del tercer quart, 79-49.

La Penya ha retallat diferències al darrer quart però en cap moment ha pogut tornar a un partit que ha estat dominat pel Morabanc Andorra en tot moment. El Joventut ha acabat perdent 91-72 i es queda amb un balanç d’11 victòries i 7 derrotes a l’ACB.