Derrota del Joventut 67-68 després d’un mal últim quart

El Club Joventut Badalona no va poder sumar la primera victòria del 2022 després de perdre 67 a 68 contra el Sinergia Soluciones Real Canoe. Tot i la bona imatge de l’equip verd-i-negre, un mal últim quart va penalitzar el Joventut en l’estrena de Jordi Vizcaino a la banqueta.

La Penya va sortir molt bé al partit i amb 9 punts consecutius de Dominique Toussaint, les verd-i-negres dominaven el duel 9-5. La diferència va seguir pujant gràcies a dos triples seguits de Mireia Vila (15-7), i al final del primer període, el Joventut guanyava 21-14.

Un cistella de Blanca García al segon quart va situar la màxima diferència favorable a la Penya, 29-17, i al descans les de Vizcaino dominaven el duel amb molt bones sensacions, 38-28.

El Joventut va sortit amb la mateixa dinàmica dels vestidors, i amb un triple de Toussaint va estirar fins els 13 punts el marge, 41-28. A partir d’aquest moment, el Canoe va millorar molt les seves prestacions i es va posar a només 1 punt, 41-40. La Penya va reaccionar de nou i va acabar el període 8 punts per davant, 52-44.

Un triple de Blanca García  va posar el +8 a 6 minuts del final, 62-54, i a partir d’aquí el Joventut va tenir problemes en atac. Gairebé 3 minuts sense anotar que van permetre el Canoe posar-se per davant a menys de 2 minuts pel final, 64-65. Les madrilenyes van agafar 4 punts de marge, 64-68, però un triple de Toussaint va donar vida a la Penya, 67-68. Blanca García va recuperar la pilota a 4 segons pel final, i el tir final a la desesperada de Mireia Vila no va entrar i el Joventut va perdre 67-68.

Sense temps per lamentar-se, l’equip verd-i-negre ja pensa en el proper partit, que serà aquest dimarts a les 21h a l’Olímpic contra l’Alter Enersun Al-Qázeres Extremadura.