La Penya domina amb una exhibició de joc coral (82-65)

Victòria contundent contra el cuer del grup, en un partit controlat de principi a fi tot i la reacció durant la segona part de l’equip visitant. L’entrenador verd i negre ha mogut molt la banqueta per tenir a tot l’equip endollat.

Bona posada en escena per arrencar el partit dels verd i negres. En els primers 5 minuts ja havien anotat tots els titulars i abans d’acabar el primer quart la diferència ja s’enfilava a més de 10 punts a favor (24-11).

Al segon quart seguia la mateixa tònica i el Joventut dominava fins aconseguir una màxima de 21 punts. Brandon Paul amb 2 triples consecutius i dues assistències donava la primera empenta. Ante Tomic i Joel Parra dominaven la pintura rival per marxar al descans amb un clar avantatge de 43-24.

Després del pas per vestidors les dinàmiques canviarien i els italians s’aproparien al marcador col•locant-se a menys de 10 punts de distància. Trento acabaria el tercer quart amb 24 punts anotats, els mateixos que en tota la primera part. Els de Carles Duran però, reaccionarien ràpidament i tancarien bé el partit amb 3 triples consecutius de Vladimir Brodziansky, qui seria el màxim anotador de l’equip amb 21 punts.

Ferran Bassas també signaria un partit molt complert amb 5 rebots, 9 assistències i 3 pilotes recuperades. L’equip segueix líder de grup amb un balanç de 8 victòries i dues derrotes.