El Joventut tanca la primera volta amb derrota contra el NB Paterna (57-66)

Derrota del Club Joventut Badalona per 57 a 66 contra el NB Paterna per acabar la primera volta de la Lliga Femenina Challenge. Venia l’equip de Willy Abelló amb dues victòries seguides però no va poder sumar la tercera contra un Paterna que va llegir millor el partit i es va emportar el triomf de l’Olímpic.

L’enfrontament va començar amb un parcial d’1 a 11 per les visitants que va fer anar el Joventut contracorrent tot el partit. Amb una extraordinària Mireia Vila (11 punts i 3 triples al primer quart), la Penya va retallar les diferències per acabar el primer quart a només 3 punts, 14-17. Amb un triple de Laia Soler el Joventut es va posar a només un punt, 23-24, quan quedaven 4 minuts pel descans, però el Paterna va pitjar de nou l’accelerador per acabar la primera part per davant, 31-37.

A la segona part la Penya ho va seguir intentant però en cap moment es va posar per davant. Un nou triple de Vila va situar el 39-42 al marcador, i amb un altre de Soler, el partit es va ajustar moltíssim, 44-46. Paterna va acabar el quart dominant, 44-49, i al darrer període, tot i els intents del Joventut, les visitants no van veure perillar el partit en cap moment. El resultat final, 57-66, trenca la ratxa de resultats d’un Joventut que demà dimarts, a les 20h, estrena la segona volta a l’Olímpic contra el Hierros Díaz Extremadura Miralvalle (20h).

Amb 22 punts i 5 rebots, Mireia Vila va ser la màxima anotadora del partit.