La Penya passa per sobre del Metropolitans 92 (86-63)

Victòria contundent del Club Joventut Badalona contra el Boulogne Metropolitans 92 per 86 a 63. L’equip de Carles Duran ha fet un partidàs per tombar el líder de la lliga francesa i seguir a les posicions de privilegi del grup a l’Eurocup. Un partit coral, amb aportació de tots els jugadors, ha permès la Penya passar per sobre del combinat francès.

Els minuts inicials han estat els únics on el Joventut ha anat per darrere després d’un 0-4 de sortida. Ràpidament la Penya ha agafat el lideratge del partit, 10-8, amb 6 punts d’Ante Tomic, i la diferència ha continuat creixent de la mà d’un Pau Ribas que ha anotat dos triples seguits per posar el 16-12. Al final del primer quart, una cistella de Vladimir Brodzianksy sobre la botzina ha col·locat el 25-20 per tancar el període.

Un triple de BP3, el segon al seu compte particular, ha servit per arrencar un quart on la Penya ha estirat la diferència fins els 8 punts amb una cistella de Joel Parra, 30-22. La màxima dels verd-i-negres ha anat augmentant fins els 18 punts del descans, on un cistella de Parra ha tancat la part amb el 49-31.

La segona part ha seguit amb el Joventut sent molt superior al Metropolitans 92. Un triple de Paul i una cistella de Willis per arrencar el període han situat la màxima en 23 punts, 54-31. El quart també ha servit per a que Pau Ribas continués sumant de totes les maneres possibles. En acabar el període, l’escorta ja sumava 17 per liderar el triomf de la Penya, 68-49.

Amb el partit a la butxaca, el Joventut ha seguit pitjant l’accelerador i la màxima ha pujat fins els 26, 83-57. Finalment, 86 a 63 per sumar la cinquena victòria en 7 partits a l’Eurocup. Pau Ribas, amb 17 punts, ha estat el màxim anotador.