Triomf contra l’Advisoria Mataró Maresme (46-57), el segon consecutiu

El Club Joventut Badalona va sumar a la pista de l’Advisoria Mataró Maresme una victòria fonamental per allunyar-se la zona baixa de la classificació. Les verd-i-negres van fer un partit molt sòlid i es van endur el triomf per 46 a 57. Gran partit de Laura Piera, qui va fer de tot, i tot bé. Més enllà dels 9 punts anotats, la base va agafar 9 rebots, va repartir 6 assistències, va recuperar 8 pilotes per a un total de 22 de valoració.

La Penya va sortir al partit molt concentrada i amb un parcial de 0-6 va aconseguir les primeres diferències. El Mataró, però, va reaccionar i va acabar el quart per davant, 16-13. La gran defensa del Joventut al segon període, on va deixar en només 10 punts a les locals, va permetre l’equip dirigit per Abelló marxar al descans per davant, 26-29, amb 7 punts de Piera.

A la represa, el Joventut va seguir controlant el joc i gràcies als punts de Dominique Toussaint i d’Olga Ruano, la Penya dominava el marcador abans d’entrar al darrer acte, 34-39. En el moment de la veritat, el Mataró es va arribar a posar a només un punt, 40-41, però la Penya va treure el caràcter i el talent per acabar sumant una victòria fonamental. Dos triples de Cristina Hurtado va ser claus per segellar finalment el triomf, 46-57.

Després de guanyar a Mataró, la Penya suma la segona victòria seguida i puja a la desena posició de la classificació amb 6 victòries i 8 derrotes, i es situa a només un triomf del sisè classificat. El proper partit del Joventut serà diumenge a l’Olímpic, a les 12:30h, contra el Paterna.