Triomf de la Penya 90 a 80 contra el Morabanc Andorra a la cinquena jornada de l'Eurocup
Victòria del Club Joventut Badalona contra el Morabanc Andorra per 90 a 80. Amb aquest triomf els verd-i-negres es situen com a líders del grup A després de 5 jornades. Gràcies a un excel·lent partit a nivell col·lectiu, la Penya continua invicte a l’Olímpic en competició europea: 3 partits, 3 victòries.

El Joventut no ha trobat l’encert de sortida i el Morabanc Andorra s’ha trobat més còmode per arrencar dominant els primers minuts de joc, 7-11. Els de Carles Duran han reaccionat i gràcies als punts d’Ante Tomic i Derek Willis li han donat la volta al duel per acabar el primer quart per davant, 23-20.

Un triple d’Arturs Zagars per començar el segon quart ha seguit amb la bona ratxa d’un Joventut que amb el letó a la direcció i els punts de Joel Parra, ha anat augmentant les diferències (36-25). La màxima de la Penya en aquells moments ha estat de 15 (40-25) amb dos tirs lliures d’un Tomic, però l’encert verd-i-negre ha seguit pujant i al descans s’ha arribat amb un +17, 53-36. Ante Tomic, amb 14 punts, era el màxim anotador del partit.

L’Andorra ha començat el període amb un 0-4 de sortida però la Penya ha reaccionat ràpidament i ha tornat a imposar-se com ho venia fent fins els moment. Amb la parella Tomic i Parra jugant a un gran nivell, el Joventut ha aconseguit 20 punts de diferència amb 5 punts seguits d’Albert Ventura, 68-48. La Penya ha seguit sent molt superior i de nou amb Arturs Zagars dirigint, el tercer període ha acabat amb 21 punts favorables al Joventut, 78-57.

El darrer quart ha seguit amb la mateixa tendència. El Joventut tenia controlat el ritme del duel i les diferències en cap moment han baixat dels 10 punts. A 3 minuts pel final, els verd-i-negres seguien dominant el joc, 86-73, i finalment, la victòria de la Penya ha estat per 90 a 80.

Ante Tomic, amb 18 punts i 30 de valoració, ha estat l’MVP del partit, molt ben acompanyat per un Arturs Zagars que ha tornat a jugar després de molts mesos de baixa i ha fet un partidàs amb 12 punts.