La Penya guanya de forma contundent per 72 a 46 a Adapta Zaragoza i finalitza segona la primera volta de la Primera Divisió BSR

Fonamental triomf de l’equip entrenat per Fabián Castilla, aconseguida aquest dissabte a l’Olímpic davant Adapta Zaragoza. Una victòria que permet als de Badalona acabar la primera part de la fase de lliga en segona posició, amb tres victòries i una derrota.

Els dos conjunts van saltar al parquet molt encertats ofensivament, i es va viure un inici molt igualat. Els desajustos defensius locals van permetre a Adalta Zaragoza disposar de bones posicions per a fer mal. No obstant, la superioritat en altura local va permetre als de Badalona marxar tres punts amunt al final del primer acte (16 – 13).

A l’inici del segon quart, els verd-i-negres van saber corregir molt bé els errors de l’anterior parcial, i van dominar a ambdues cistelles. Un temps mort a mitjans del període va canviar l’escenari i va fer que el partit s’igualés. La gran actuació de jugadors visitants como Petrut Chichirita, autor de 18 punts, va fer que la Penya només pogués marxar al descans amb 5 punts d’avantatge (32 - 27).

A la tornada del descans, els verd-i-negres van posar la cinquena marxa, i pràcticament van tancar el partit. Les ràpides transicions conduïdes per un excels Fabián Castilla, qui va acabar el partit amb un doble – doble amb 21 punts i 13 assistències, i l’encert a la pintura d’Adrián Lorenzo i Alvin Bernal (29 i 13 punts respectivament), van fer que el resultat al final del tercer quart fos de 51 a 37.

En els últims minuts del duel, el Joventut BCR va seguir fent mal al rival. Un Adapta Zaragoza que a 4:19 per concloure el partit va veure com eliminaven per una segona falta antiesportiva a una de les seves puntuacions altes. Aquesta situació la van aprofitar els interiors verd-i-negres per a rematar un partit que acabaria amb l’electrònic reflectint un contundent 72 a 46.

Després d’aquest triomf, el Joventut BCR no torna a competir a la lliga fins el dissabte 18 de desembre a las 16:00, quan rebrà a Salto Bera Bera a l’Olímpic.