El Joventut suma un nou triomf a l’Olímpic després de superar el Turk Telekom Ankara (76-67)

Victòria del Club Joventut Badalona per 76 a 67 contra el Turk Telekom Ankara a la quarta jornada de l’Eurocup. És el tercer triomf en quatre partits de la Penya, un resultat que li permet seguir a les posicions capdavanteres de la classificació.

El partit ha començat bé per un Joventut que amb els punts de Joel Parra i de Pau Ribas, ha obligat el Turk Telekom a aturar el partit, 10-4. La diferència ha anat creixent durant el període, i de la mà de Parra amb 8 punts, la Penya doblava els turcs a 3 minuts pel final del quart, 16-8. Dos tirs lliures de Pep Busquets després d’una antiesportiva feta per Ennis han permès la Penya tancar el quart amb la màxima diferència, 23-13.

3 minuts ha necessitat el Joventut per inaugurar la graella de punts al segon període amb una cistella de Brodziansky. Els turcs han millorat les prestacions i a 5 minuts pels descans, han reduït la diferència a 5 punts, 29-24. Amb un Pau Ribas extraordinari, els de Carles Duran han recuperat el marge de 10 punts a 3 minuts pel descans, 36-26. Una esmaixada al contraatac de Derek Willis ha situat el +17, 43-26, i al final de la primera meitat, la Penya tenia el duel sota control, 43-29. Joel Parra i Pau Ribas, amb 10 punts per cap, eren els màxims anotadors de l’equip verd-i-negre.

La primera cistella de la segona part ha portat el segell d’un Pep Busquets que ha fet un gran partit i que ha estirat de nou la diferència als 13 amb dos tirs lliures, 49-36. Qui ha seguit pletòric ha estat Joel Parra, qui duia 17 punts al final del tercer quart. El ritme de joc era completament d’una Penya que ha entrat al darrer període 10 punts per davant, 59-49.

L’avantatge del Joventut s’ha vist reduït a 9 punts a l’inici del quart, 61-52, però entre Ribas i Brodziansky han col·locat de nou la Penya amb dobles dígits de diferència, 65-52. Els turcs no han renunciat al partit i han aconseguit posar-se a 7, 69-62, però l’aparició de Ribas i Tomic ha donat tranquil·litat a l’equip. A poc més d’un minut pel final, la Penya tenia el partit sota control, 74-64. Finalment, victòria verd-i-negra per 76 a 67.

Joel Parra, amb 17 punts, ha estat el màxim anotador del partit, ben secundat per Pau Ribas amb 12. El proper partit de la Penya és dissabte, a les 6 de la tarda, a l’Olímpic contra el Casademont Zaragoza.