La Penya suma una importantíssima victòria a domilici per 40 a 46

Triomf de prestigi pel Joventut BCR al Juan Carlos Navarro de Sant Feliu del Llobregat per 40 a 46. Una victòria davant un rival físicament més potent, i no sense patir, en un duel que no es va decidir fins l’últim minut.

Ja en els primers compassos del partit es va veure que seria un enfrontament dur i emocionant. El Joventut BCR va sortir molt ben plantat defensivament, forçant els jugadors rivals a realitzar llançaments complicats. Aquesta situació va propiciar que la Penya s’emportés el primer període per 10 a 15.

En el segon quart, el Joventut BCR va seguir molt endollat mentalment, demostrant autoritat en ambdós costats de la pista. La gran aportació de jugadors com Adrián Lorenzo a la ofensiva, i Luis Moya en la parcel·la defensiva van fer que el match arribés a la mitja part 18 a 31 pels interessos dels badalonins.

Després de la represa, la Penya va sortir erràtica, en gran mesura gràcies a la bona pressió a tota la pista plantejada pel conjunt local. Tot i això, defensivament el Joventut BCR va contrarestar-ho, demostrant una vegada més per què és considerat un dels equips més potents a Espanya en aquest apartat. De la mà d’un gran Alvin Bernal, la Penya va tancar aquest tercer període 12 punt amunt (27-39).

El desgast físic i mental va fer molt mal a la Penya a l’últim parcial, en el que no va aconseguir encistellar fins que no quedaven escassos 3 minuts. Al final, el conjunt de Badalona va tirar d’experiència i va saber reaccionar per finalitzar el partit amb una important victòria per 40 a 46.

Adrián Lorenzo, autor de 18 punts i 13 rebots, acompanyat d’Alvin Bernal amb 11 punts i 9 rebots van ser els màxims realitzadors del partit. El proper enfrontament dels de Badalona serà el proper dissabte 13 a partir de les 14:00 a l’Olímpic contra Adapta Zaragoza.