Derrota del Joventut 53 a 76 contra un dels equips de referència de la LF Challenge

El Club Joventut Badalona no va poder sumar una nova victòria després de veure’s superat pel Pacisa Alcobendas per 53 a 76. L’equip madrileny va ser molt superior a la segona meitat i va endur-se el triomf del Palau Olímpic de Badalona.

L’equip de Guillem Abelló va començar per davant amb un triple de Dominique Toussaint, 3-2, però va ser l’únic moment en què la Penya va anar per davant. A mitjans del quart, l’Alcobendas doblava en el marcador al Joventut, 7-14. Al final del període, el domini de les visitants ja era notable, 16-25. El segon quart va estar més igualat però les visitants també van mostrar superioritat i al descans el Joventut perdia 30 a 41.

A la represa, lluny de baixar el ritme, l’Alcobendas va pitjar l’accelerador i amb tres triples per començar el quart va encarrilar el partit, 30-50. La Penya no es va rendir però la superioritat de les visitants va impedir que s’acostés al marcador, 38-59. Al darrer període, amb el partit ja resolt, la diferència se’n va anar fins els 23 punts final, 53 a 76.

En la seva estrena amb el Joventut, Laura Piera va ser la jugadora verd-i-negra més valorada amb 14, gràcies als 6 punts i les 6 assistències que va repartir. Bon partit de Minata Keita, amb 12 punts. El proper partit de la Penya serà aquest dissabte a Navarra a la pista de l’Osés Construcción Ardoi (19:45h).