El Joventut perd 71 a 70 contra Valencia Basket

El Club Joventut Badalona ha perdut en un final ajustat contra Valencia Basket per 71 a 70. La Penya ha dominat durant tot el partit, però al tram final l’equip valencià no ha fallat des del tir lliure i s’ha endut el duel. Amb la derrota a València, el Joventut suma 5 victòries i 4 partits perduts a les 9 primeres jornades de la Lliga Endesa.

El partit ha començat amb un triple de Pau Ribas (0-3), però Valencia Basket ha reaccionat amb un parcial que els ha col·locat per davant, 10-5. L’encert al triple ha permès a la Penya empatar ràpidament el partit a 13. Al final del primer quart, el Joventut dominava el partit 20-25 amb 9 punts de Pau Ribas i un 80% d’encert en el triple.

Brodziansky ha seguit castigant el joc interior del Valencia Basket i la Penya continuava dominant el duel, 25-29. A 4 minuts pel descans, el Joventut seguia controlant el joc, 28-31, una diferència que ha crescut fins el 5 punts, 30-35. Al descans, l’equip de Carles Duran era superior i liderava el partit 32-39, la màxima de la primera meitat. Grans minuts de Pau Ribas amb 11 punts.

Joel Parra ha situat el +9 només començar el tercer quart, 32-41, però Valencia Basket, de la mà de l’ex verd-i-negre Prepelic, ha ajustat el marcador, 44-47. Amb el partit calent, Pau Ribas ha fet un nou pas endavant i amb 4 punts li ha donat aire a l’equip, 44-51. Valencia amb dos triples seguits ha deixat el duel en un sol punt, 50-51, i al final del tercer període, el Joventut dominava 54-56.

Amb el partit empatat a 56 al darrer període, 5 punts seguits de Derek Willis han col·locat la Penya 56-61. A 4 minuts pel final, el partit el dominava la Penya, 59-66, però els triples de Valencia Basket han ajustat el marcador. El Valencia, de la mà de Dubljevic des del tir lliure, ha posat el 71-70 definitiu. Pau Ribas, amb 16 punts, i Derek Willis, amb 12, han estat els màxims anotadors del Joventut a La Fonteta.