Els jugadors de Fabián Castilla cauen de forma clara per 65 a 50 a la pista del conjunt gallec

Després del bon inici a la lliga, amb una victòria contra Salto Bera Bera, els jugadors de Fabián Castilla visitaven la complicada pista de l’Ensanche al Ferrol per enfrontar-se a un clar aspirant a l’ascens a Divisió d’Honor BSR, l’Abeconsa Basketmi.

L’equip badaloní va saltar molt endollat al parquet, intens en defensa i encertat en atac. Tot i això, a l’equador d’aquest parcial els percentatges van començar progressivament a baixar, provocant que els verd-i-negres acabessin el quart 8 punts per sota (22-14).

Els mals números van continuar presents en el segon període, en el que el conjunt local va fer gala de la gran tripleta ofensiva que tenen, formada per Karol Szulc, Pedro Paz i Lorenzo Envo. Finalment, una tímida reacció per part dels badalonins va fer que marxessin al descans 11 punt avall (33-22).

Després de la represa, la frustració va fer que els de Fabián Castilla juguessin de manera molt precipitada. Aquesta, lluny de ser positiva pels interessos de la Penya, va fer que els gallecs, comandats per un enorme Lorenzo Envo autor de 35 punts, portessin el partit a l’últim parcial amb un desavantatge verd-i.negre de 22 punts (54-32).

Malgrat l’electrònic reflectia una contundent diferència negativa pel Joventut BCR, els verd-i-negres no van abaixar els braços i van arribar a col·locar-se, a falta de 1:15, a quinze punts. Finalment aquesta va ser la diferència amb la que es va arribar al final dels quaranta minuts; 65 a 50 per a Abeconsa Basketmi Ferrol.

Una vegada més, el màxim realitzador de la Penya va ser Alvin Bernal, autor de 18 punts. El proper partit de la Penya serà novament a domicili, el proper 6 de novembre a les 16:00 contra UNES FC Barcelona.