El Joventut supera l’Hamburg Towers a l’estrena a l’Olímpic (73-56)

Segona victòria en dos partits pel Club Joventut Badalona a l’Eurocup. L’equip dirigit per Carles Duran ha aconseguit un triomf treballat contra l’Hamburg Towers 73 a 56 i segueix liderant el grup A després de dues jornades.

Joel Parra ha estat l’encarregat d’anotar la primera cistella de la Penya, però els alemanys han agafat el domini del partit als primers instants gràcies a l’encert des del triple, 12-18. Al final del primer període el Joventut perdia 17-21 i els alemanys ja sumaven 5 triples de 6 intents.

El tempteig ha baixat notablement al segon quart, on els punts han arribat a menor ritme. Un triple Andrés Feliz i dos punts de Derek Willis han estat el balanç anotador de la Penya als primers 5 minuts, 22-25. El Joventut ha recuperat el lideratge al marcador amb dues esmaixades seguides de Simon Birgander, 26-25. El joc interior verd-i-negre ha començat a marcar diferències, i entre Birgander, Tomic i Willis han donat l’avantatge al Joventut al descans, 34-30.

El poder del joc interior de la Penya ha seguit marcant les diferències, i entre Tomic i Brodziansky la màxima verd-i-negra ha pujat fins els 10 punts, 48-38. Al final del tercer acte, els de Carles Duran dominaven el duel però sense acabar de trencar-lo, 52-45.

Un gran inici amb 5 punts de Brodziansky han col·locat la Penya amb 10 punts a favor, 57-47, i una cistella de Guillem Vives ha provocat un temps de l’Hamburg, 59-47. La màxima ha pujat als 14, 61-47, però un 0-9 favorable als alemanys ha ajustat el partit al tram final, 61-56. Un parcial de 6 a 0 liderat per Feliz ha trencat el duel en favor d’una Penya que ha acabat sumant la segona victòria en dos partits a l’Eurocup.

Amb 16 punts, Vladimir Brodziansky ha estat el màxim anotador del partit, ben secundat pels 14 punts d’Andrés Feliz i pels 11 d’Ante Tomic. El proper partit de la Penya serà dissabte a l’Olímpic contra San Pablo Burgos (20:45h) corresponent a la jornada 8 de la Lliga Endesa.