Primer triomf com a visitant de la Penya a la LF Challenge (54-65)

Primera victòria del Club Joventut Badalona a domicili a la Lliga Femenina Challenge. L’equip dirigit per Willy Abelló va guanyar 54 a 65 a la pista del Sinergia Soluciones Real Canoe i suma el segon triomf de la temporada.

El partit va començar amb igualtat al marcador però l’equip madrileny va tenir els primers avantatges al marcador, i en acabar el quart, dominava el duel 16 a 12. A mitjans del segon període el Canoe continuava per davant però en aquell moment, va arribar la reacció de la Penya. Una vegada més, els grans moments de joc de les verd-i-negres van permetre capgirar el resultat. El parcial del segon acte va ser demolidor, 10-22, i el Joventut va marxar al descans per davant, 26-34.

El tercer quart va començar amb l’equip madrileny retallant diferències i el resultat es va ajustar quan començava el període decisiu, 43-47. I allà, la Penya va ser molt superior. L’encert en els tirs va ser molt elevat i el Joventut va segellar la victòria, la primera lluny de l’Olímpic aquesta temporada, 54-65.

Cristina Hurtado, amb 19 punts, 9 rebots i 27 de valoració, va ser l’MVP del partit. Bona actuació també de Dominique Toussaint, qui amb 15 punts va ser la segona màxima anotadora de la Penya. Olga Ruano, amb 10 punts, va completar el trident anotador del Joventut.

El proper partit de la Penya serà aquest diumenge (12:30h) a l’Olímpic contra el Lima Horta.