Els jugadors de Fabián Castilla guanyen 32 a 51 a la pista del Salto Bera Bera

Bon inici de temporada pel Joventut BCR que suma la primera victòria per 32 a 51 davant el Bera Bera de Gipuzkoa. El quadre verd-i-negre ha entrat al partit amb molts dubtes, fallant diverses situacions senzilles sota cistella. Tot i això, la bona defensa dels badalonins ha fet que el marcador al final del primer període hagi acabat amb empat a 12.

Determinant per als interessos de la Penya ha estat l’entrada, a l’inici del segon quart, de Sergio Prados. El jugador classe 1.0, que ja va vestir l’elàstica verd-i-negre i que tornava a la disciplina del club després d’uns anys, ha aportat defensa i capacitat de generar avantatges ofensius. Al final del segon parcial, la Penya ja dominava per 18 a 24.

Després de la represa, ha aparegut la societat Alvin – Silvio – Fabián que tantes alegries ha brindat a l’afició de l’Olímpic. El conjunt de Badalona ha posat una marxa més al duel, que encarava els últims deu minuts amb un més 15 per al Joventut BCR.

Una cistella de Fabián Castilla a falta de 3:12 ha posat la màxima diferència al marcador en 19 punts, la mateixa distància amb la que la que s’ha arribat al final del enfrontament. Acabats els 40 minuts reglamentaris, l’electrònic ha acabat reflectint un positiu 32 a 51 per als interessos de la Penya.

El màxim anotador de la Penya ha estat Alvin Bernal amb 17 punts. El proper partit dels verd-i-negres serà també a domicili el proper 30 d’octubre contra Abeconsa Basketmi Ferrol a les 17:30h.