El Joventut perd a Extremadura 72 a 46 a la tercera jornada de la Lliga Femenina Challenge

El Club Joventut Badalona no va poder sumar la segona victòria seguida després de perdre de manera clara a la pista del CB Al-Qázares per 72 a 46. L’equip de Willy Abelló venia de guanyar a l’Olímpic contra el Granada però no va tenir opcions contra un conjunt, l’extremeny, que està dissenyat per pujar de categoria.

Tot i que la Penya va sortir bé al partit i es va situar per davant (2-5), un parcial de 18 a 0 de les extremenyes ja va començar a decantar el duel a favor de les locals. Al final del primer quart, el Joventut perdia 21-11. En el segon període les de Willy Abelló van aconseguir reduir el ritme anotador de l’Al-Qázeres, però no es van poder apropar al marcador. Al descans, les locals dominaven 34-23.

A la segona meitat, la Penya ho va intentar però l’equip extremeny es va mostrar molt superior. Disputats tres períodes, l’Al-Cázeres tenia el partit completament controlat 55-36. Al darrer quart, amb el partit ja resolt, la diferència va créixer fins el 72 a 46 final.

La millor notícia del partit va ser el retorn a les pistes de la pivot Minata Keita. En els 15 minuts que va jugar, Keita va anotar 5 punts i va agafar 2 rebots.

Sense temps per lamentar-se, la Penya ja pensa en el proper partit de LF Challenge, aquest dimarts a l’Olímpic. El Joventut rep al CAB Estepona a les 12:30h.