La Penya suma la primera victòria a la Lliga Femenina Challenge després de superar el Raca Granada (65-59)

Històric triomf del Club Joventut Badalona contra el Raca Granada (65-59) a la Lliga Femenina Challenge. L’equip dirigit per Guillem Abelló va aconseguir la primera victòria a la categoria després de fer un excel·lent partit.

Olga Ruano va ser l’encarregada d’estrenar el marcador de l’Olímpic i fer la primera cistella de la categoria com a local, i el Joventut va aprofitar l’encert inicial en el tir exterior per dominar el partit al primer quart amb claredat (22-15). Al segon període, la Penya seguia per davant, 25-20, però un parcial de 4-10 al tram final del quart va permetre al Granada marxar al descans dominant el duel, 29-30.

L’inici de la segona part no va ser favorable per a la Penya, que va veure com el Raca ampliava la seva diferència fins els 11 punts (34-45). Lluny de rendir-se, el Joventut va reaccionar i va ser capaç d’empatar el duel a 49 quan quedava un quart per disputar-se.

I allà es va veure la millor versió de l’equip verd-i-negre. Una gran defensa, sumada a moments de gran inspiració en atac, sobretot de Mireia Vila i Olga Ruano, van segellar la primera victòria de la Penya a la Lliga Femenina Challenge per 65 a 59.

Amb 12 punts, 10 rebots, 7 assistències i 26 de valoració, Mireia Vila va ser la jugadora més destacada de la Penya. Gran partit d’Olga Ruano, qui amb 19 punts va dominar la zona en tot moment i va ser peça clau en el triomf verd-i-negre.

El proper partit del Joventut serà el dissabte 9 d’octubre a Cáceres, on s’enfrontarà a les 18h al Alter Enersun Al-Qázeres Extremadura.