Tot i les baixes de Tomic, Willis,  Ribas, Birgander, Brodziansky, Paul, i Zagars els verd-i-negres  han rendit a un nivell molt alt de joc amb un gran treball col·lectiu i s’han emportat la primera victòria de la pretemporada en derrotar al MoraBanc per 71 a 84 en el IV Torneig d’Escaldes-Engordany.

La primera part ha estat marcada per l’encert en el llançament triple amb una sèrie de 10/14 des de la línia de 6,75, on a més, els de Carles Duran han mantingut una gran intensitat defensiva. Al descans el Joventut dominava 41-49 després d’haver aconseguit un màxim avantatge de 15 punts (32-47).

A la segona part el MoraBanc ha augmentat el seu nivell d’intensitat i tot i posar pressió al marcador (45-49) els de Carles Duran no han deixat de defensar amb intensitat, corrent al contracop i jugant col·lectivament per tornar a eixamplar la diferència (49-66). Els verd-i-negres han demostrat un gran joc i sobretot, exhibit planter perquè els 11 jugadors convocats han passat pel Prat Joventut.

El pròxim partit de la Penya serà dissabte vinent a Lleida contra el Baxi Manresa a les 20:00h.