Gran partit de la Penya contra el líder sense recompensa (101-92)

El Club Joventut Badalona ha perdut (101-92) a la pista del Real Madrid, líder de la Lliga Endesa, malgrat haver disputat un gran partit. Els verd-i-negres han anat per sobre durant els tres primers quarts, oferint un gran bàsquet, però els blancs han capgirat en el darrer període i s’han endut la victòria. El Júnior Miguel Malik Allen ha debutat en Lliga Endesa en els últims segons.

La Penya ha fet un gran primer quart (18-24) al WiZink Center. Carles Duran ha sortit amb Vladimir Brodziansky i Conor Morgan com a interiors titulars per obrir el camp i ha aconseguit que el seu equip comencés amb un 6/11 en triples, amb Pau Ribas i l’aler-pivot canadenc com a protagonistes. També ha destacat la defensa de tot l’equip i la presència física de Joel Parra, fent esforços impagables pel seu conjunt.

El Joventut ha continuat en forma el segon període, i ha agafat 10 punts d’avantatge amb dos 2+1 de Neno Dimitrijevic (20-30). Els blancs s’han acostat (34-36), però els verd-i-negres han traçat un parcial de 2-9 amb les cistelles d’Ante Tomic, Ferran Bassas, un triple de Pau Ribas i els tirs lliures de Simon Birgander (36-45), per tornar a agafar aire. Malgrat la superioritat dels badalonins durant tot el primer temps, els locals han aconseguit marxar al descans a només 3 punts (44-47).

L’small ball verd-i-negre ha continuat donant bon resultat, amb una Penya que jugava amb homes petits, amb Morgan i Brodziansky fent mal al seu rival, que remava per darrere. Parra, amb la seva lluita, compensava la falta de físic del seu equip en defensa i carregant el rebot ofensiu. A 1:09 pel final del tercer quart, el Joventut agafava 9 punts de coixí amb un triple de Ribas (63-72), per començar el darrer període (65-72) amb moltes opcions de victòria.

En l’últim període, el Real Madrid s’ha posat per davant ben aviat (74-72). La Penya ha oposat resistència amb els punts de Dimitrijevic i Tomic (82-80), però al final, els blancs han acabat fent valer la seva superioritat i des del triple s’han acabat imposant.

Conor Morgan ha liderat el Joventut amb 17 de valoració, 15 punts i 6 rebots. L’ha seguit Joel Parra amb 14 de valoració, 10 rebots, 5 punts i 3 assistències.